Bloemisterij Groothandel Glasvazen en Design Keramiek, Bloempotten, Plantenbakken, Vazen en Plantenschalen.

Algemene Handelsvoorwaarden.


Onder voorbehoud van de Algemene Handelsvoorwaarden is voor het regelen van de contractuele voorwaarden van alle contracten van Fa. Den Hartog Keramiek de "aanbieder" met de gebruikers van de online winkels, "u", via de online winkel gesloten. De term "aanbieder" of "ons" of "wij" verwijst naar de eigenaar van de website waarvan de statutaire zetel van vestiging in IJsselstein, Nederland. Ons bedrijf HR. nummer KvK. 30081049 te Utrecht, De term "u" of "gebruiker" verwijst naar de gebruiker of bezoeker van onze website. In elk geval zijn de Algemene Handelsvoorwaarden uitsluitend van de op dat tijdstip geldige versie van toepassing.

1. Het tot stand komen van het contract.

1.1 De aanbiedingen van de Online-Shops zijn niet bindend. Met het aanklikken van de bestel knopen verklaart de gebruiker de verplichting tegenover de aanbieder de inhoud van de winkelwagen te willen verwerven. Het contract komt door verklaring van de gebruiker na afzenden van de bestelling tot stand. Die verklaring bereikt de aanbieder onmiddellijk na het klikken van de bestel knopen. Met deze kwam het contract tot stand.

2. Informatieplicht.

2.1 De gebruiker wordt met de orde verplicht om in overeenstemming met de waarheid zijn gegevens te geven. Als de gegevens van de klant veranderen, in het bijzonder naam, rechtsvorm, en het e-mailadres is de gebruiker verplicht om aan de aanbieder deze verandering onmiddellijk mee te delen per e-mail via admin@denhartogkeramiek.nl

2.2 Als de gebruiker deze informatie weglaat of als het van het begin op verkeerde gegevens wijst, in het bijzonder van een verkeerd e-mailadres, dan kan de aanbieder, voor zover een contract tot stand kwam, zich van het contract terugtrekken. De terugtrekking wordt per schriftelijk schrijven verklaard. Het schrijven is ook door het verzenden van een e-mail geklaard.

2.3 De aanbieder verzendt onmiddellijk na ontvangst van het contract een e-mail met de klanten informatie naar de klant aan het e-mailadres dat voor de bestelling van de gebruiker wordt vermeld.

2.4 Verkeerdheid van de gegevens wordt verondersteld, als aan de gebruiker verzonden e-mail drie keer achter elkaar terug komt, of de voltooiing op grond van een onjuist afleveringsadres niet gebruik kan worden.

3. Prijzen & BTW. (Belasting Toegevoegde Waarde)

3.1 Alle prijzen zijn netto prijzen. De prijzen in onze online winkels zijn groothandelsprijzen, en worden per stuk en per verpakkingseenheid (VE) in euro's ( € ) weergegeven exclusief BTW. De prijzen zijn van toepassing op het tijdstip van de bestelling.

3.2 Als de prijzen voor speciale aanbiedingen slechts voor een bepaalde periode van toepassing zijn, dan wordt duidelijk verwezen op de periode van de speciale aanbiedingen. De speciale aanbiedingen zijn geldig zo lang de voorraad strekt, tussen verkoop voorbehouden.

3.3 Vrijwel alle producten van Den Hartog Keramiek vallen onder het hoge Btw-tarief. Als uw bedrijf in Nederland gevestigd is, moet u altijd BTW betalen. Voor onze klanten in andere EU landen berekenen wij geen Nederlandse belasting op de toegevoegde waarde (de BTW.), als de gebruiker over een geldig BTW. nummer beschikt. Als gebruiker niet over een geldig BTW. nummer kan beschikken is de aanbieder verplicht om de Nederlandse belasting op de toegevoegde waarde afzonderlijk te berekenen.

4. De veiligheid van uw gegevens.

4.1 Door het verzenden van uw bestelling verklaart u zich akkoord met het elektronisch opslaan van uw persoonlijke gegevens. Wij verzekeren u dat wij uw gegevens streng vertrouwelijk behandelen en niet aan derde personen, bedrijven of combinaties doorgeven.

4.2 De extra service verlening ( Newsletter ) vereisen opgrond van de vermelde wetten de toestemming van de gebruiker.

5. Levering van de goederen, Volbrengen van Dienstverlening.

5.1 Alle bestellingen worden automatisch en zo snel mogelijk verwerkt, uiterlijk op de daar op volgende werkdag na ontvangst bij de aanbieder.

5.2 Met de overgave van de goederen aan de transportonderneming heeft de aanbieder zijn dienstverlening volbracht en gaat het risico over op de gebruiker.

5.3 De dienstverleningen zijn tegenover de gebruiker onmiddellijk geleverd, voor zover geen andere overeenkomsten werden getroffen. Als de juiste gegevens niet over het Internet worden geleverd, en is de gebruiker niet onder dat van hem aangegeven adres te vinden, aldus komt de gebruiker in verzuim met de afnamen van de dienstverlening. En heeft de aanbieder het recht de door bezorging extra onstaande kosten op de gebruiker te verhalen.

5.4 De aanbieder behoeft de beloofde dienst niet meer te leveren en kan zich van het contract terugtrekken, als de gebruiker die ondanks een schriftelijk schrijven van een tweede datum niet wordt aan getroffen.

5.5 Levert de aanbieder de afgesproken dienstverlening niet op het overeengekomen tijdstip, zo kan de gebruiker zich van het contract terugtrekken.

5.6 De aanbieder behoud zich het recht om in het geval van het niet beschikbaar zijn van een bepaald artikel een artikel te leveren die gelijkwaardig is in kwaliteit en prijs.

5.7 Als een vervanging van de in prijs en kwalitatief gelijkwaardige artikel niet mogelijk is, dan kan de aanbieder van het contract scheiden en hoeft de beloofde levering niet te voltooiing. De aanbieder verplicht zich in dit geval ertoe om de gebruiker onmiddellijk te informeren over het niet beschikbaar zijn van een artikel.

5.8 De paragrafen zijn slechts van toepassing, als de aanbieder het niet beschikbaar zijn van de beloofde goederen of dienst niet tegenover de gebruiker heeft gegarandeerd.

6. Minimum Bestel Bedrag & Verzendkosten.

6.1 Nederland:
Er is een minimum bestel bedrag voor heel Nederland in van 250,00 Euro excl. BTW. en excl.  Verzendkosten. Helaas worden bestellingen onder dit bedrag om kostenredenen niet verwerkt of geleverd. Zie voor verzendkosten en zone indeling in Nederland "Verzendkosten EU" op deze website.

6.2 Overigen EU. landen:
Er is een minimum bestel bedrag voor alle overigen EU - Landen van 350,00 Euro excl. BTW. en excl.  Verzendkosten. Helaas worden bestellingen onder dit bedrag om kostenredenen niet verwerkt of geleverd. Zie voor verzendkosten en zone indeling voor alle overigen EU Landen "Verzendkosten EU" op deze website.

6.3 Minimale verzendkosten:
Het minimum verzendkosten per bestelling is de prijs voor 1 pallet. Pallet breedte x lengte: 80 cm. x 120 cm. Laad Hoogte: 220 cm. gewicht circa 400 kg. De waarde aan goederen op een pallet is ongeveer 450 tot 1.000 EUR. Per pallet. (Afhankelijk van de afmetingen van de bestelde artikelen)

7. Bestelling / Verpakkingseenheden.

7.1 De artikelen zijn slechts leverbaar in de respectievelijk bepaalde verpakkingseenheden (VE), Kleinere aantallen zijn niet te bestellen. Als u artikelen van ons assortiment zou willen bestellen, dan kunt u uw order direct over ons Online shop systeem maken en verzenden. 24 uur per dag en 7 dagen per week. Natuurlijk kunt u ons ook uw bestelling per E-mail sturen met de noodzakelijke ordegegevens.

8. Verpakkingskosten.

8.1 De Kosten voor standaard verpakking draagt de aanbieder, in geval van uitzonderlijke verpakkings wensen van de klant na overleg en afspraken met de gebruiker.

9. Verzending van Monsters.

9.1 Het verzenden van enkele monsters is niet mogelijk!

10. Betaling van de factuur.

10.1 De aankoopprijs of de vergoeding zijn onmiddellijk opeisbaar, voor zover niet anders is overeen gekomen.

10.2 Voor alle opdrachten en leveringen, betaling van het factuurbedrag uitsluitend tegen vooruitbetaling door overschrijving van het factuurbedrag op onze bankrekening van de Rabobank te IJsselstein, Nederland.

10.3 Bij geannuleerd of geweigerde orders of betaling: Zal 20% van de factuurwaarde op de Gebruiker worden verhaald. I.v.m. het factureren en gereed maken van de bestelling en het uitpakken en opnieuw in de voorraad terug zetten van de goederen enz. enz.

11. Kwaliteit / Beschrijving.

11.1 De kwaliteit van onze goederen is, tot dusver niet verschillend vermeld, commerciële kwaliteit, d.w.z., artikelen identiek aan bloemisterij markt kwaliteit. Artikelen vermeld zijn zoals in de respectieve beschrijvingen. Met specificatie van afmetingen, kleuren of andere kenmerken moeten deze altijd worden beschouwd als zo ongeveer. Met onze artikelen foto's zijn eventuele decoraties niet altijd goed te onderscheiden, voor zover als dit niet vermeld is bij de artikelen.

12. Reclameren / Retourzendingen.

12.1 De gebruiker is verplicht, na ontvangst van de goederen deze onmiddellijk op fouten en schade te controleren. Stelt hij of zij schade vast aan de geleverde goederen, dan dient de gebruiker dat onmiddellijk tegenover de bezorger en aanbieder te melden. Als de gebruiker dat nalaat, kan het tegenover de aanbieder geen aanspraak meer maken wegens deze fouten of schade.

12.2 Het retourneren van goederen is niet mogelijk. Gerechtvaardigde klachten worden schriftelijk, per fax of e-mail binnen 3 dagen aan ons kenbaar gemaakt. Een gerechtvaardigde klacht zal zo snel mogelijk worden behandeld. Retour zendingen worden alleen aanvaard met onze goedkeuring.

13. Eigendomsvoorbehoud.

13.1 Aanbieder blijft eigenaar van alle aan gebruiker afgeleverde goederen totdat de koopprijs voor al deze goederen geheel is voldaan.

14. Toepasselijk Recht.

14.1 Op overeenkomsten met de aanbieder is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

15. Afwijkende voorwaarden van de klant.

15.1 Voor het geval dat de klant eigen algemene leveringsvoorwaarden gebruikt, die inhoudelijk afwijken van deze algemene leveringsvoorwaarden, gelden uitsluitend de algemene leveringsvoorwaarden van de aanbieder.

16. Alle mogelijke vragen.

16.1 Voel je vrij om ons een e-mailbericht te sturen met vragen of opmerkingen over een van de onderwerpen of artikelen op onze website.

T.  +31 (0)6 50 40 17 90 / E. info@denhartogkeramiek.nl

17. Drukfouten.

17.1 Voor eventuele drukfouten op onze Webpagina's nemen wij geen verantwoording over.

18. Den Hartog Keramiek is een groothandel en levert niet direct aan particulieren, Alleen B2B

Bedankt u voor uw bezoek!

Den Hartog Keramiek / 4florist.