Bloemisterij Groothandel Glasvazen en Design Keramiek, Bloempotten, Plantenbakken, Vazen en Plantenschalen.

Disclaimer


Fa. Den Hartog Keramiek / 4florist  


Postbus 148,  NL- 3400 AC,  IJsselstein,  Nederland.

Tel. 06 50 40 17 90


HR. Nr.  30081049 KvK te Utrecht / BTW. Nr: NL028523581B01

Algemeen directeur: Dhr. W. den Hartog


Welkom op onze website. Als u doorgaat met het bladeren en het gebruik van deze website gaat u ermee akkoord om te voldoen aan en te zijn gebonden door de volgende bepalingen en voorwaarden voor gebruik, die samen met ons het privacybeleid regelen tussen Fa. Den Hartog Keramiek / 4florist in relatie met u in verband met deze website.


De term "Fa. Den Hartog Keramiek / 4florist" of "aanbieder" of "ons" of "wij" verwijst naar de eigenaar van de website welke statutaire gevestigd is te  IJsselstein, Nederland. Welk staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30081049 te Utrecht, De term "u" of "gebruiker" verwijst naar de gebruiker of bezoeker van onze website(s).

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende voorwaarden voor het gebruik:

  • De inhoud van de pagina's van deze website is voor algemene informatie en gebruik. Het is onderhevig aan verandering en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

  • Noch wij, noch derden aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze site(s) geen enkele garantie of waarborg ten aanzien van de nauwkeurigheid, tijdigheid, de prestaties, de volledigheid of de geschiktheid van de informatie en materialen gevonden of aangeboden op deze website voor een bepaald doel. U erkent dat dergelijke informatie en materiaal kan onnauwkeurigheden of fouten bevaten en we uitdrukkelijk geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of fouten in de ruimste mate toegestaan door de wet.

  • Uw gebruik van informatie of het materiaal op deze website is geheel op eigen risico, waarvoor wij niet aansprakelijk worden gesteld. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle producten, diensten of informatie die beschikbaar is via deze website aan uw specifieke eisen voldoen.

  • Deze website bevat materiaal dat eigendom is van of in licentie verleend aan ons. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot, het ontwerp, de lay-out, look, uitstraling en afbeeldingen. Reproductie is verboden anders dan in overeenstemming met het auteursrecht, dat deel uitmaakt van deze algemene voorwaarden.

  • Alle merken die in deze website die niet het eigendom van of in licentie verleend aan de exploitant worden erkend op de website.

  • Onbevoegd gebruik van deze website kan aanleiding geven tot een vordering tot schadevergoeding en / of een strafbaar feit.

  • Van tijd tot tijd kan deze website ook naar links van andere website(s) verwijzen. Deze links zijn bedoeld voor uw gemak om nadere informatie. Zij betekenen niet dat we instemmen met de website(s). Wij hebben geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de gelinkte website(s).

  • U mag niet een link naar deze website leiden of van een andere website of document zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Fa. Den Hartog Keramiek / 4florist.

  • Uw gebruik van deze website en alle geschillen die voortvloeien uit het gebruik van de website is onderworpen aan de wetten van Nederland.

  • Den Hartog Keramiek / 4florist